Over mij

"We are here to laugh at the odds and live our lives so well that Death will tremble to take us." ~ Charles Bukowski

Laat me je wat over mij vertellen


Ik maak al foto’s sinds ik een kind was. Met een opa en een oom die voor kranten fotografeerden, en een vader die een fervent hobbyfotograaf is, zou je kunnen zeggen dat het in de familie zit. Mijn echte passie voor fotografie werd rond 2008 weer aangewakkerd toen ik mijn eerste digitale camera kreeg. Hoewel ik hou van de look en feel van analoge fotografie, ben ik een grote fan van de geoptimaliseerde workflow die digitale fotografie te bieden heeft. Ik heb er lang over nagedacht waar mijn fotografie over gaat. Ik fotografeer mensen, ik fotografeer de straat, ik fotografeer mensen op en van de straat. Dus wat is het? Ik fotografeer gewoon het leven!

Ik hou ook van reizen. Niet de all-inclusive, cocktails nippend aan het zwembad, dat soort reizen. Ik hou ervan om mezelf onder te dompelen in de lokale cultuur. Echt op een plek zijn. Gaan waar de lokale bevolking gaat als ze klaar zijn met werken. In de steegjes ronddwalen tot ik het gevoel krijg dat ik verdwaald ben. En mijn weg weer terugvinden. De combinatie van fotografie en reizen is wat mijn hart echt sneller doet kloppen. Waar ik ook ga, ik heb altijd een of twee camera’s bij me, want je weet nooit welke kans je tegenkomt.

  • Dwalend door in een stad hou ik van straatfotografie en portretfotografie. Ik hou van de uitdaging om die ene mooie foto te vinden, die coole situatie, of die geweldige persoon die je gewoon moet fotograferen.
  • Ik reis ook regelmatig met vrienden door Europa om verlaten schoonheid te vinden en kunst te maken voor mijn langlopend project, the Colors of Impermanence.
  • En natuurlijk hou ik ervan om met mensen in contact te komen. Een kopje koffie drinken, mensen leren kennen en mooie, echte mensenfotografie maken. Verwacht geen glamour- of beautyfoto’s. Ik ben geïnteresseerd in de echte jij, in het fotograferen van jouw essentie. Mijn fotografie gaat niet over mij, het gaat over jou! Als je foto’s nodig hebt, kun je hier contact met me opnemen, of je hier aanmelden voor mijn nieuwsbrief!

~B.B.